Kartoffellagsagne med krydret bønnegryde

Jeg havde en rest bønnegryde og syntes det var lidt for kedeligt at spise det med kogt ris eller korn til to dage i træk, så jeg lavede denne variant. Kartoflerne skal have lang tid i ovnen for at blive møre, men til gengæld får smagen lov at sætte sig rigtigt godt i hele retten og fløde og æg giver en cremet konsistens. Ægget kom i da jeg havde en rest sammenpisket æg i overskud fra bagning og det gav en god smag og konsistens. Endnu en fantastisk ret opstået fordi vi skal stoppe spild af mad.

Til 2 personer

1 liter bønnegryde med salsasauce eller anden krydret bønneret

½ kg kartofler

150 g revet ost

1/4 l fløde

1 æg

Kartoflerne renses og skæres i tynde skiver. Læg kartofler og sauce lagvis i et ovnfast fad. Slut af med kartofler. Fordel osten over. Bland æg og fløde sammen og hæld blandingen over retten.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, til kartoflerne er møre.

Kartoffellagsagne med krydret bønnesauce

3 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Vegetarisk bønnegryde med salsasauce « Fenjas mad
  2. Stop Spild Af Mad
    nov 28, 2011 @ 11:52:34

    En rigtig Stop Spild Af Mad ret! Skønt!

    Svar

Skriv en kommentar