Pizza med friske tomater, mozzarella og basilikum

Denne pizza er enkelt i sit fyld og meget lækker. Du kan selvfølgelig variere den og tilsætte oliven eller bacon efter lyst. Brug din favoritpizzabund eller prøv en glutenfri variant.

Fyld til 1 stor pizza, bradepandestørrelse

Tomatsauce:

1 dåse tomater

1 løg

1 fed hvidløg

Salt, peber, sukker

Løget skæres i mindre stykker og sauteres et par minutter ved middel varme i lidt olie sammen med hakket hvidløg. Tomater tilsættes og saucen koger ca. 15 minutter hvorefter den blendes. Smages til med salt, peber og et nip rørsukker.

5 friske tomater

2 poser frisk mozzarella

1 stor håndfuld friske basilikumblade

Saucen fordeles på den forbagte pizzabund. Tomater og mozzarella skæres i skiver og fordeles på pizzaen og toppes med basilikum.

Bages ca. 20 minutter ved 200 grader, til osten er svagt gylden og bunden er gennembagt.

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Glutenfri pizza « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: