Farverig pastasalat med olie/edikkedressing

FoodExpo fik jeg en lille pose økologisk pastaskruer med hjem som vareprøve og da 150 g pasta er alt for lidt til vores familie til et måltid, valgte jeg at lave en salat ud af posen.

Salat til 1-2 personer

150 g pastaskruer

1 gulerod

1/4 squash

1 rød snackpeber

3 minimajs

1 spsk olivenolie

1 spsk hvidvinsedikke

Pastaskruerne koges i letsaltet vand til de er møre. Vandet hældes fra og skruerne skylles i koldt vand, så de køler ned og ikke klæber sammen. Pastaen hældes i en skål og olie og edikke hældes over og det blandes rundt. Grøntsagerne renses og skæres i små stykker. Minimajs hældes over med kogende vand og trækker et par minutter, så evt. bakterier slås ihjel. Grøntsager og pasta blandes sammen og salaten er klar til servering.

Spises som selvstændig ret eller som tilbehør.

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Fyldte porto bellosvampe « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: