Tarteletter med bønnegryde

Tarteletter plejer at være med høns i asparges, men i virkeligheden kan man fylde hvad som helst i. Og da de fleste børn, og voksne, kan lide tarteletter, er det måske værd at prøve at smugle lidt bønner og grøntsager i dem ved at putte det i tarteletterne.

Jeg brugte baked beans, da det var hvad jeg havde, men du kan snildt bruge alle andre slags bønner, Det kræver blot at du tilsætte noget tomat eller anden form for sauce, hvis ikke det er bønner i sauce.

10 tarteletter

1 dåse baked beans

1 pakke bacontern

1 stor eller 2 små porrer

1 lille stykke selleri

1 håndfuld champignon

1 snackpeber

1 pakke tarteletter

Bacon steges sprødt, evt. i en smule fedtstof. Jeg bruger kalkunbacon, så jeg bruger altid fedtstof for at få det stegt sprødt, uden det brænder på. Grøntsagerne sauteres med den sprøde bacon i omkring 5 minutter ved middel varme. Bønnerne tilsættes og retten simrer til grøntsagerne er møre. Tarteletterne lunes i ovnen og fyldes med bønnegryden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: