Karrystegte bananer med kokos

Disse søde, sprøde og bløde bananer er gode som tilbehør til karryretter eller stegt kød. Banan, kokos og karry står rigtigt godt til hinanden, så prøv det, selvom det lyder en anelse aparte. Men frugt kan sagtens bruges til andet end dessert og mellemmåltid 🙂

Tilbehør til 2 peroner

1 stor banan

Karry

Kokosolie eller andet fedtstof

Kokosmel

Bananen skrælles og skæres i ½ cm tykke skrå skiver. Fedtstoffet varmes op på en panden ved jævn varme, karryen steges af og bananskiverne steges forsigtet. De skal være sprøde og gyldne på begge sider. Drys kokosmel over dem, når de er blevet stegt og steg dem en anelse mere med kokosmel på.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: