Sukkerfri vaniljeis

Denne is består kun af tre ingredienser: Fløde, frugt og vanilje. Basen er sharonfrugt-pure, der er så sødt at det overflødiggør ekstra sukker. Jeg er sikker på at isen også er god lavet på silketofu, så er den også meget fedtfattig og fra tidligere ved jeg at tofuis er både cremet og lækkert.

Ca. 1 liter

2½ dl piskefløde

300 g modne sharonfrugter

½ tsk ren vanilje

Frugterne blendes til en ensartet pure, fløden piskes til flødeskum og blandes med frugten og vanilje. Ismassen hældes i en ismaskine og fryses ind.

Spis den som den er, som tilbehør til en god, kraftig chokoladekage eller med chokoladesauce over.

Sukkerfri vaniljeis på sharonfrugt og fløde

 

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Sharonfrugt-pure « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: