Misosuppe med grøntsager

Denne suppe er hurtig at lave og kan varieres ud fra hvad du har i køkkenet. Prøv også med tofu eller en rest tilberedt kylling. Smagen er asiatisk inspireret og hvis du er til chili, så tilføj lidt af det sammen med boullionen, så suppen får lidt spark.

Forret til 4 eller hovedret til 2

1 liter boullion eller fond + vand

4-5 spsk misopasta

10 g tørret kombutang

250 g fintsnittede grøntsager, eks. porrer, peberfrugt, svampe, kinaradisse, gulerødder, bønnespirer

Den tørrede tang overhældes med ½ liter kogende vand og står til udblødning i ca. ½ time. Skæres eller klippes i strimler. Udblødningsvandet kasseres.

Suppen kommes i kog, tangen tilsættes og suppen smages til med misopasta. Grøntsagerne i tynde strimler kommes i suppen og koges med i et par minutter og suppen serveres.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: