Stegte ris med grøntsager og soya

Jeg havde en stor rest kogte fuldkornsris i køleskabet, som trængte til at blive brugt, så jeg lave en hurtig omgang stegte ris til aftensmad. Tøm køleskabet og brug de grøntsager du har. Både rå og tilberedte grøntsager kan bruges. Jeg brugte rå grøntsager og de skal steges lidt længere tid end tilberedte.

Til 2 personer

En god portion kogte fuldkornsris

Ingefær, ca. 2 spsk

2 fed hvidløg

1 løg

1 gulerødder

1/4 fennikel

1 skive selleri

2 spsk langtidsbagte tomater

Olie

Soyasauce

Finthakket hvidløg og ingefær steges i varm olie. Løgene steges bløde og resten kommes i panden. Lad retten stege ved god varme i 5-10 minutter, til der er kommet lidt stegeskorpe på risene og grøntsagerne er møre og lækre. Smages til med soyasauce.

Stegte ris med grøntsager og soya

Spises som selvstændig ret eller som tilbehør. Er også god i madpakken.

Advertisements

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Stop Spild Af Mad
    dec 11, 2011 @ 17:36:03

    Super dejligt, Fenja – hvor er du god 🙂

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: