Biksemad med østershatte

Vi kom hjem fra Mortens and hos svigerfar med en posefuld kogte kartofler og jeg havde et kilo østershatte liggende, som min kæreste købte med hjem fra Kvickly den anden dag, så jeg lavede en hurtig omgang biksemad til aftensmad. Jeg havde en lille rest vildtgrydesteg i overskud, så det røg også med på panden.

Til 2 personer

800 g kogte kartofler

400 g østershatte

Evt. 100 g kød

Soyasauce

Svampene skæres i tern og steges i olie på en hed pande i ca. 5 minutter. Giv dem en god sjat soya, så de får lidt smag. Steg kartofler i skiver, så de bliver brune og sprøde. Tilsæt evt. kød og svampene og varm det hele igennem. Smag til med soyasauce og server med ketchup og evt. et spejlæg og en skive brød.

Og forresten, så er biksemad bare overhovedet ikke fotogen mad. Beklager.

Biksemad med østershatte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: