Flødestuvede østershatte

Meget hurtig og lækker forret eller frokostret. Jeg brugte soyafløde, men almindelig fløde eller risfløde fungerer lige så godt. Server med glutenfrit brød eller på sprød salat for en glutenfri udgave og husk at tjekke at din soya er glutenfri, hvis du skal undgå gluten.

Til 4 personer

400 g østershatte

1 dl fløde

Soyasauce

Olie

Svampene renses og skæres i minde stykker. De steges på en hed pande i olie i et par minutter. Hæld fløden på, kog det lidt ind og smag til med soya. Server på godt brød, eksempelvis Meyers rughvedebrød.

Flødestuvede østershatte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: