Kartoffel-jordnødde spread

Spreads er en samlende betegnelse for en creme, der er lavet af grøntsager, ost eller andre ting, der kan blendes til en ensartet masse. Det kan bruges til pålæg, sandwichfyld eller dip. Denne udgave er lavet på kogte grøntsager og jordnødder. Du kan med fordel bruge en rest kogte grøntsager fra aftensmaden, i stedet for at koge en lille portion til at lave spreaden.

Til 250 g

100 g kogte kartofler

100 g kogte rodfrugter, eks. selleri og persillerod

50 g peanutbutter

Alle ingredienser køres sammen til en ensartet masse i foodprocessor eller med en håndmixer. Hvis du bruger crunchy peanutbutter, får dit spread lidt bid.

Kartoffel-jordnødde spread på rugbrød

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: