Cremet kartoffel-broccolipålæg

Jeg er tit i krise over hvad jeg skal spise på mit brød, da jeg ikke er specielt begejstret for kødpålæg og jeg prøver at skære ned på forbruget af ost. Så jeg er begyndt at lave forskelligt pålæg selv, helst smørepålæg.

Denne opskrift kan med fordel laves af lidt kolde rester af kartofler og grøntsager fra aftensmaden, eller grøntsagerne kan koges til formålet.

Balancen mellem den skarpe peberrod og det søde æblesmør er rigtig god og cremen er både god til voksne og børn, i madpakken, i sandwich, på rugbrød, knækbrød eller som dip.

Til ca. 300 g

200 g kogte kartofler

100 g kogt eller dampet broccoli

1 spsk apple butter eller æblemos

1 tsk revet peberrod

Alle ingredienserne køres sammen i foodprocessor til en ensartet masse. Bruges som pålæg eller som fyld i sandwich.

Rugbrød med cremet kartoffel-broccolipålæg

4 kommentarer (+add yours?)

  1. Malou Klidmoster
    Nov 03, 2011 @ 23:19:24

    Yum, det lyder lækkert. Tror også det vil være godt med grønkål i. Det må jeg prøve🙂

    Svar

  2. chokoladesansen
    Nov 04, 2011 @ 00:59:58

    Genial idé.. Der er trods alt grænser for, hvor mange skiver ost man bør konsumere hver dag😉
    Jeg kan faktisk også rigtig godt lide krydret bønnemos i min sandwich!
    *Stine

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: