Græskarpålæg

Nyd græskar mens det er sæson for dem. De kan koges, steges, bages, dampes, moses, pureres og i sidste ende spises. Her er opskriften på meget simpelt og sundt græskarpålæg.

200 g pålæg

200 g græskar, eks. hokkaidogræskar

Krydderier, eks. urtesalt, rosmarin, chili

Græskar renses. Hokkaido her en tynd skal, der kan spises med. Det vaskes, skæres over og kernerne fjernes. Kødet skæres i mindre stykker og det dampes over letsaltet vand til det er mørt, ca. 15 minutter.

Det dampede græskar køles lidt af og kommes i foodprocessor eller minihakker med krydderier og køres til en ensartet masse. Serveres som pålæg på brød eller som sandwichfyld.

Rugbrød med græskarpålæg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: