Uge 38 – Hokkaido-ravioli

Lidt inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

1/2 kg pastinakker (Djurs Økologi)
1 pose løg á 500 g (Djurs Økologi)
1 hokkaido (Korsmedergaard)
1 bdt. gulerødder (Korsmedergaard)
1 pose Discovery æbler á 1 kg (Æbletoften)
2 majs (Djurs Økologi)
1 stk. squash (Korsmedergaard)

I løssalg:

Majs, bredbladet persille, porrer og muligvis blommer.

Ugens opskrift er inspiration til hvordan man kan bruge hokkaido til andet end suppe.

Hokkaido-ravioli.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: