Kokoskål med oksekød

Retten opstod ud fra en rest kød krydret med tacokrydderier og en hel masse kål, der fyldte i køleskabet. Jeg serverede knuste kartofler a lá Klidmoster og en grøn salat til. Retten bliver cremet og sød og smager skønt. Lækkert måltid, som både min middagsgæst og min 2 årige datter kunne lide.

Til 2 personer

½ savoykål eller anden kål

200 g hakket okse eller andet kød. Alternativt bønner, tofu, seitan eller ekstra grøntsager for en vegetarisk udgave

2 spsk langtidsbagte tomater

1 dåse (400 ml) kokosmælk

1 spsk paprika

Salt

Snit kål i ca. ½ x ½ cm tern eller mindre. Kødets svitses i en smule olie med paprika. Start med en lille mængde; du kan altid tilføje mere senere. Når kødet er stegt, tilsætter du kål, tomater og kokosmælk og lader retten simre med låg til kålen er mør, ca. 15 minutter. Smag til med salt og paprika og andre evt. krydderier.

Kokoskål med oksekød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: