Uge 37 – Sellerisalt og bønnepure af sorte bønner

Lidt inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

300 g grønkål (Korsmedergaard)
500 g jordskokker (Korsmedergaard)
1 bdt persille (Korsmedergaard)
1 rødkålshoved (Korsmedergaard)·
2 squash (Djurs Økologi)·
1 knoldselleri (Djurs Økologi)·
1 kg kartofler (Djurs Økologi)
1 kg gulerødder (Djurs Økologi)
1 Baby spidskål (Djurs Økologi)

I løssalg:
Discovery æbler (Djurs Økologi)
Bladselleri (Djurs Økologi)
Peberrod , hel (Korsmedergaard)

Ugens opskrifter er inspiration til at bruge det grønne drys til andet end at pynte maden med.

Selleritop eller bladselleri kan blive til sellerisalt.

Persillen giver power og masser af smag i en bønnepure.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: