Lakridsrejer

Vi fik gæster til aftensmad og jeg valgte at lave en tre-rettes middag med lakrids som gennemgående tema. Til forret fik vi disse lakridsrejer, til hovedret lakridskylling med tomater i stedet for fennikel og til dessert fik vi lakridsis og lakrids-te. Så var der vist ingen fare for for lavt blodtryk den aften🙂

Forret til 3 personer

12 rå tigerrejer

1 dl olie

1 tsk engelsk lakridspulver

1 tsk soyasauce

De optøede rejer pilles. Olie, lakridspulver og soya blandes sammen og hældes over rejerne, gerne i en beholder med låg, så marinaden kan vendes over dem. Stil rejerne på køl en time eller to, så smagen når at trænge ind i kødet.

Rejerne steges på en godt varm pande med marinaden. De skal have et minut eller to på begge sider, så de er gennemstegte, uden at tørre ud. Anret på tallerkner med tomater eller lidt salat. Server straks, mens rejerne er varme og lækre.

Lakridsrejer

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: