Tunsalat med creme fraiche

De købte tunsalater er som regel meget fede og gerne fyldt med e-numre. Denne tunsalat er nem at lave og så ved du præcist hvad der er i den, fordi du selv har lavet den.

Ca. 200 g

1 dåse tun i vand

125 g creme fraiche 18 % eller 9 %

½ lille løg, finthakket

1 tsk timian

Citronsaft

Vandet hældes fra tunen. Alle ingredienser blandes sammen og smages til med timian, citronsaft og evt. salt og peber. Serveres som pålæg eller sandwichfyld. Hvis salaten har stået i køleskabet en dag eller to, kan det være nødvendigt at røre rundt i den, da den kan væske en smule, men det ændrer intet på smagen.

Hjemmelavet tunsalat

4 kommentarer (+add yours?)

  1. Piotr
    Aug 29, 2011 @ 12:56:00

    Hej Fenja.
    Det ligner den jeg plejer at lave. Kan putter dog også kapers i – det synes jeg giver tunsalaten prikken over i’et.

    Hilsen Piotr.

    Svar

  2. Karin Henriksen
    Feb 07, 2012 @ 11:29:05

    Det er også godt med nyrevet muskatnød i.
    Efi

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: