Pastasovs med langtidsbagte tomater og fløde

Langtidsbagte tomater kan bruges til mange lækre retter. Her giver de intens og syrlig smag til en cremet pastasovs med fløde.

Til 2 personer

1 løg

1 lille squash

2-3 stængler bladselleri

1 lille stykke fennikel

2 fed hvidløg

2 spsk langtidsbagte tomater

1/4 l fløde

salt, peber

Grøntsagerne snittes og steges i en smule olie. Tilsæt tomaterne og hæld fløden over. Lad det simre til grøntsagerne er knapt møre, stadig med en smule bid og smag til med salt og peber. Server med fuldkornspasta eller fuldkornsris.

Pastasovs med langtidsbagte tomater

Hvis du har lyst, kan du tilsætte kylling eller quorn. Det steges sammen med løg og hvidløg inden resten af grøntsagerne kommer i. Brug soya- eller risfløde for en mælkefri udgave.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: