Let æggesalat

Købte æggesalater er både fede og dyre og fyldt med ingredienser, jeg ikke nødvendigvis ved hvad er. Her er opskrift på en meget let æggesalat. Let betyder i denne sammenhæng både at den er fedtfattig og at den er nem at lave.

Ca. 150 g

100 g hytteost

1 hårdkogt æg

Karry

Evt. gurkemeje

Salt

Den hårdkogte æg rives på den grove side af et rivejern. Det er den nemmeste måde at hakke det på og det giver en fin konsistens. Blandes med hytteost og smages til med karry og salt og evt. en smule gurkemeje, hvis farven skal være mere gul. Tilsæt evt. en smule optøede ærter for det grønne pift. Serveres som pålæg eller sandwichfyld. Hvis salaten får lov at stå en dag eller to i køleskabet, kan den væske en smule, men den skal blot røres sammen igen. Smagen er helt den samme.

Let æggesalat

Reklamer

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Kartoffelspread med æg og råkostsalat « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: