Lakridsmarineret kalkunfilet

Vi er en rigtig lakrids-elskende familie, så hvorfor ikke kombinere lakrids med aftensmaden? Marinaden kan bruges til både kalkun og kylling og sikkert også andre typer kød eller tofu.

Marinade til 2-3 kalkunfileter

1 spsk olie

1 tsk engelsk lakridspulver

Olie og lakridspulver røres sammen og kødes lægges i marinaden i nogle timer. Du kan med fordel forberede det om morgenen, så maden er hurtigt klar når du kommer hjem. Kødes steges på en pande ved god varme og krydres med salt og peber.

Server kødet med en god gang salat og pasta eller kartofler, efter smag.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: