Cremet tomatpålæg

Inspireret af Urtekrams sandwich spread med tomater og urter, har jeg lavet en lækker, cremet tomatpålæg, af langtidsbagte tomater.

300 g smørepålæg

200 g langtidsbagte tomater

100 solsikkekerner

Tomater og solsikke køres i foodprocessor i ca. 5 minutter, til massen er blevet nogenlunde ensartet. Det gør ikke noget, hvis der er stykker af solsikkekerner i. Hvis kniven ikke vil tage fat, så tilføj 1 spsk vand. Smag evt. til med salt eller soya og krydderier efter temperament. Selv synes jeg smagen er himmelsk, blot med de krydderurter tomaterne er bagt med.

Cremet tomatpålæg, klar til at blive spist

Spis det som pålæg, sandwichfyld eller dip til grøntsagsstave. Ren fryd for smagsløgene og fyldt med de sunde fedtstoffer.

Advertisements

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Langtidsbagte tomater « Fenjas mad
  2. familiemad
    Aug 18, 2011 @ 14:25:02

    Tak for den ide – det må prøves
    Sofie

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: