Lakrids-kokossuppe med kylling

Opskriften blev til på basis af en rest lakridskylling. Lakrids og kokosmælk går overraskende godt sammen og suppen bliver fløjlsblød og rund.

Til 2-3 personer

1 ds kokosmælk (400 ml)

2 tsk rød karrypasta

Olivenolie

1 løg eller 1-2 porretoppe

2-3 friske tomater

1 rød peberfrugt

Stegesky fra lakridskylling

Kartofler og fennikel fra lakridskylling

1-2 dl stegt/kogt kyllingekød i tern

Fishsauce

Citronsaft

Karrypastaen steges i olien og løg i tern steges med. Fond og kokosmælk kommes i og peberfrugt og tomater i tern tilsættes. Simrer i et par minutter inden kartofler og fennikel i mindre stykker tilsættes. Hvis suppen er for tyk, spædes den op med lidt vand. Smages til med fishsauce og citronsaft.

Suppen er lavet på en rest lakridskylling. Hvis man ikke har det, kan man tilsætte 1-2 tsk engelsk lakridspulver og bruge almindelig fond eller bouillon. Brug ½ fennikel og 3-400 g kogte kartofler og kog suppen til grøntsagerne er møre.

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Lakridskylling « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: