Jordbærflødeis

Nyd jordbærene mens de er søde og friske. Denne is smager af friske jordbær og fløde, en rigtig dansk is.

Til ca. 3/4 liter

200 g friske jordbær

1/4 l piskefløde

2 spsk flormelis

4 pasteuriserede æggeblommer (to bægre)

Sukker og æg piskes hvidt og skummende. Fløden piskes til skum og blandes med æggemassen. Jordbær renses og skæres i små stykker og blandes med resten af ismassen.

Fryses i ismaskine og spises straks. Da jordbær indeholder meget vand, bliver de hårde som isterninger, når de kommer i fryseren, men det undgår man ved brug af ismaskine.

Jordbæris med masser af friske jordbær

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 27 – Kartoffel/spidskålslagsagne, grøn salat med fennikel og jordbærflødeis « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: