Bounty-is

Kokos og chokolade er på ingen måde en skidt kombination og i en hjemmelavet flødeis, er det næsten ikke til at stå for. Husk at bruge gode råvarer, da det kan smages i en frisklavet is.

Til ½ liter

4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)

2 spsk flormelis

30 g mørk chokolade

2 spsk kokosmel

1/4 l piskefløde

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Chokoladen hakkes og blandes i æggemassen sammen med kokosmel. Fløden piskes til skum og vendes med æggeblandingen. Isen fryses i ismaskine og spises helst frisklavet og evt. med et par friske bær eller et stykke kage.

Bounty-is

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: