Lakridsflødeis

Denne is smager af fløde og af det lakridspulver, der er uden på spejderhagl. Mums!

Til ca. ½ liter

1/4 liter piskefløde

4 pasteuriserede æggeblommer (to bægre)

2-3 spsk flormelis

1½-2 tsk engelsk lakridspulver

Sukker og æg piskes hvidt og skummende. Lakridspulver blandes i og fløden, der er pisket til skum, vendes i. Fryses i ismaskine og spises med det samme eller fryses ned til senere, hvis du kan vente med at spise det.

Lakridsflødeis

Mængden af sukker og lakridspulver kan reguleres efter smag. Og husk at bruge en frisk og gerne økologisk piskefløde. Det kan smages!

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Lakridsrejer « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: