Midsommersalat

Sankt Hans er der hvor sæsonens sidste asparges mødes med sæsonens første jordbær. De klæder hinanden, så skynd dig at sætte dem sammen, mens de begge er her.

Frisk spinat

Friske ærter

Grønne asparges

Jordbær

Spinat skylles og skæres eller plukkes i mindre stykker. Ærterne bælges og asparges skæres i mindre stykker. Jordbær skæres i kvarte eller mindre stykker.

Spinaten anrettes på et fad, ærter og asparges spredes ovenpå og salaten toppes med jordbær. Dryp balamicoeddike over ved serveringen.

Midsommersalat

Er god som ledsager til grill.

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 25 – Midsommersalat « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: