Rabarberis

Rabarbersæsonen er i fuld gang lige nu og her er en opskrift på en lækker og nem rabarberis. Den bliver lækker og cremet som en flødeis, selvom den er lavet på mælk. Smagen er meget intens. Isen skal tages op af fryseren et godt stykke tid før den skal spises, da den bliver meget hård, men efter noget tid i køleskabet og/eller på køkkenbordet, er den cremet og lækker.

Til ½ liter is

2½ dl rabarbergrød

2½ dl mælk

Rabarbergrød og mælk køres sammen i blender i nogle minutter, til den er ensartet. Hældes i ismaskine og fryses til is. Spises med det samme eller kommes i fryseren for at fryse helt. Hvis man ikke har en ismaskine, kommes den direkte i fryseren og der røres i den jævnligt til den er frossen, så der ikke opstår krystaller.

Rabarberis

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 24 – Kartoffelsalat med persillepesto og rabarberis « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: