Glutenfri pæretærte

En nem og hurtig kage, der hverken indeholder gluten, sukker eller mælkeprodukter. Den tager kun få minutter at blande sammen, så lækkersulten kan blive stillet hurtigt eller man kan trylle for de uventede gæster. Børnene kan snildt hjælpe med at lave kagen.

2 æg

3 modne bananer

50 g rismel

50 g boghvedemel

1 tsk bagepulver

2 tsk kanel

½ dl olie

2 pærer

Alle ingredienser, undtagen pærer, køres i foodprocessor til massen er ensartet. Den hældes i en smurt springform eller et tærtefad.

Pærerne skæres i skives i lægges på dejen og presses let ned.

Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Glutenfri pæretærte

Serveres som den er eller med en klat creme fraiche, flødeskum, vanilleis eller frugtkompot.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: