Uge 22 – Rabarberkylling og grøn kyllingesalat

To opskrifter til inspiration for ugens pose fra Aarhus Økologiske fødevarefællesskab.

1 bdt. bredbladet persille
1 bdt. rabarber
2 bdt. forårsløg
2 kg. nye kartofler
0,25 kg asparges

Husk at nye kartofler helst bare skal koges blidt og spises med lidt smeltet smør og måske lidt hakket persille 🙂

Helstegt rabarberkylling, en lidt anderledes måde at bruge sæsonens rabarber.

Rabarberkylling

Grøn kyllingesalat, en eksplosion af forårets grønne udvalg.

Grøn kyllingesalat

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: