Rabarberkylling

De friske rabarber kan bruges til meget andet end rabarbergrød. Her er en lækker kombination med kylling og kartofler. Rabarberne giver en syrlig smag, der står godt til kylling og kartofler.

Til 4 personer

1 kg kartofler

1 bundt rabarber

2 løg

3 fed hvidløg

5 cm frisk ingefær

1 bundt oregano

1 hel kylling

Salt

Kartofler og rabarber renses, skæres i mindre stykker og lægges i bunden i en Römertopf. Bland skåret løg og hakket hvidløg og ingefær samt grofthakket oregano og salt sammen med kartofler og rabarber.

Rens kyllingen, gnid den med salt og læg den ovenpå kartoffelblandingen. Læg låget på og stil retten i oven ved 200 grader i ca. 2 timer.

Helstegt rabarberkylling

Server med asparges eller en god gang salat.

Den friske oregano kan erstattes af andre friske eller tørrede krydderurter.

Hvis der er kylling i overskud, kan det med fordel bruges i en kyllingesalat eller som fyld i pitabrød.

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 22 – Rabarberkylling og grøn kyllingesalat « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: