Grøn kyllingesalat

En rest stegt kylling kan laves til en mættende salat. Denne variant bygger på alle de grønne sager der er fremme lige nu. Hvis du vil have lidt mere spræl i farverne, så brug farverige grøntsager, eks. tomat, majs og peberfrugt.

Til 2-3 personer

2 dl hel korn eller fuldkornsris, rå

1 bundt persille

1 salathoved eller ½ iceberg

2 forårsløg

1/3 agurk eller ½ bundt asparges

2 spsk olivenolie

1-2 stegte kyllingebryster eller en rest stegt kylling

Kog korn eller ris og afkøl dem. Skyl persillen grundigt og hak den, med stænglerne. Bland korn/ris, olie og hakket persille.

Snit salaten og læg den i et flat fad. Læg korn/ris ovenpå. Snit forårsløg og agurk/asparges og læg på korn/ris. Top med kyllingen i mindre stykker.

Grøn kyllingesalat

Spis den som frokost eller som hovedret, evt. med et stykke godt brød til.

Reklamer

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 22 – Rabarberkylling og grøn kyllingesalat « Fenjas mad
  2. Newyorkerbyheart
    jun 01, 2011 @ 10:45:11

    Uhm, salat med kylling er altid et hit her i huset 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: