Glutenfrie kryddermuffins

Her er en opskrift på lækre muffins uden gluten, sukker og mælk.

2 æg

3 modne bananer

50 g rismel

50 g boghvedemel

1 tsk bagepulver

100 g revet rødbede

1 revet æble

1 spsk rosiner

½ dl olie

1 tsk kanel

½ tsk kardemomme

½ tsk stødte nelliker

Æg, bananer, mel, olie og krydderier køres sammen i foodprocessor. De øvrige ingredienser kommes i og køres med et øjeblik, så det hele er godt blandet. Hældes i 12 muffinsforme og bages ca. 15 minutter ved 180 grader.

Lækre, saftige muffins

Rødbede kan erstattes af gulerod eller squash. Hvis du udelader krydderier og rosiner, har du bananmuffins.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: