Uge 19 – Klassisk rabarbergrød og pandekagefyld med and

To opskrifter til inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

250 g Asparges (Søholm)
1 stk. Hvidkål (Søholm)
2 bdt Radisser (Søholm)
1 bdt. Frilandssalat (Anden dansk leverandør)
1 bdt. Rabarber. (Korsmedergaard)
1,5 kg Gulerødder (Korsmedergaard)
1,5 kg Kartofler (Korsmedergaard)

I alt ca. 6,5 kg forår ;O)

Klassisk rabarbergrød. Nyd den mens rabarberne er her.

Rabarbergrød

Pandekagefyld med and, en lækker måde at bruge rester eller skabe et festmåltid i hverdagen.

Pandekagefyld med and

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: