Uge 17 – Sesamstegte rødbeder, løgkompot med peberrod og sprød hvidkål med balsamico

 Tre opskrifter til inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

Indhold af ugens pose:

2 kg. Gulerødder, Korsmedergaard
100 g. Peberrod, Korsmedergaard
1 kg. Jordskokker, Korsmedergaard
2 kg. Små Kartofler, Søholm
1 kg. Løg, Søholm
1 kg. Rødbeder, Søholm
1 stk. Hvidkål, Søholm

Sesamstegte rødbeder, spændende tilbehør eller alternativ til kød.

Sprøde sesamstegte rødbeder

 

Løgkompot med peberrod, kraftigt tilbehør kød eller lignende.

Løgkompot med peberrod

 

Sprød hvidkål med balsamico, en hurtig salat som tilbehør.

Sprød hvidkål med balsamico
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: