Sesamstegte rødbeder

Vinteren byder stadig på rødbeder og her er en opskrift på rødbeder som lækkert tilbehør eller som alternativ til et stykke stegt kød.
 

Rødbeder

Æg

Sesamfrø, salt, peber

Rødbeder renses og skæres i ½ cm tykke skiver. Skiverne vendes i sammenpisket æg og derefter i sesamfrø, blandet med salt og peber. De panerede rødbedeskiver steges ved jævn varme i rigeligt olie i ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Sprøde sesamstegte rødbeder

 

Hvis de stegte rødbeder skal være en bærende del af måltidet, så beregn en stor rødbede, ca. 150 g, per person.

Advertisements

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 17 – Sesamstegte rødbeder, løgkompot med peberrod og sprød hvidkål med balsamico « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: