Løgkompot med peberrod

Opskriften er god som tilbehør til stegt kød eller grøntsagsbøffer.

 

200 g løg

25 g frisk peberrod

1 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike

2 tsk fishsauce eller soya

Løg snittes fint i halve skiver og steges i en smule olie. Tilsæt en sjat vand, så løgene ikke brænder på og lad dem dampe møre i ca. 10-15 minutter. Tilsæt eddike og fishsauce og til sidst fintrevet peberrod. Hvis peberrodssmagen bliver for kraftig, varmes det med i nogle minutter, da det fjerner det stærke. Server lunt som tilbehør.

Løgkompot med peberrod

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Uge 17 – Sesamstegte rødbeder, løgkompot med peberrod og sprød hvidkål med balsamico « Fenjas mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: