Nem pastasovs med tomat og kalkunbacon

Denne pastasovs er hurtig at lave.  Den kan koges sammen på den tid det tager at koge pastaen.

 

Til 2 personer

2 løg

2 fed hvidløg

1 pakke kalkunbacon

1 dåse tomater

1 god håndfuld friske krydderurter eller en god portion tørrede krydderurter

Salt, peber

Evt. en sjat fløde

½ pose fuldkornspasta

Løg og hvidløg skæres i stykker og steges i lidt olie sammen med bacon i mindre stykker. Baconen må gerne blive brunt inden tomater og krydderurter tilsættes. Skyl dåsen med en sjat vand og tilsæt det. Lad sovsen simre i 5 minutter og smag til med salt og peber og evt. en sjat fløde.

Server med kogt fuldkornspasta og evt. friskrevet parmesan.

Fuldkornspasta med nem pastasovs

 

For en glutenfri udgave, server med glutenfri pasta eller fuldkornsris. Udelad fløden eller brug soya/risfløde for en mælkefri udgave.

Jeg brugte frisk oregano, løvstikke og estragon i sovsen. En pakke bacon kan sagtens strækkes til 4 personer, hvis du tilsætter to dåser tomater i stedet for en.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: