Kyllingesalat med kogt spelt

Jeg havde en rest kyllingkød i overskud efter at have lavet helstegt forårskylling og det blev til en god omgang kyllingsalat til aftensmaden dagen efter. Alle slags rester af stegt kylling kan bruges i opskriften, lige som alle slags hel korn eller ris kan bruges.

Salat til 2-3 personer

1 iceberg

3 forårsløg

½ agurk

2 tomater

½ glas kapers (30 g)

1/4 stegt kylling, i mindre stykker

1½ rå hel spelt, kogt med 3 dl vand

Balsamico

40 g høvlet parmesan

Brødcroutoner

Den kogte spelt afkøles og overhældes med balsamicoeddike, gerne en variant med smag hvis du har sådan en i skabet. Salat, agurk, tomat og forårsløg snittes og anrettes på et stort fad med kogt spelt, kapers og kylling. Top med friskhøvlet parmesan. Server med gode brødcroutoner til, gerne hjemmelavede.

Kyllingesalat med kogt spelt

For en glutenfri udgave, brug fuldkornsris i stedet for spelt og glutenfri brødcroutoner. For en mælkefri udgave, udelad parmesan.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: