Uge 15 – Grøntsagsspækket boller i karry og råstegte kartofler

To opskrifter til inspiration til ugens pose fra Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab.

Indhold af ugens pose:

2,5 kg. Gulerødder, Korsmedergaard
12 stk. Bagekartofler, Korsmedergaard
1 kg. Jordskokker, Korsmedergaard
1 kg. Små Kartofler, Søholm
500 g. Løg, Søholm
1 kg. Persillerødder, Søholm
1 stk. Kålrabi (anden dansk leverandør)

Grøntsagsspækket boller i karry, en smart måde at få hele familien til at spise flere grøntsager, uden de opdager det.

Grøntsagsspækket boller i karry

Råstegte kartofler og rodfrugter i kyllingefedt, en andersledes måde at servere de mange rodfrugter som årstiden byder på.

Råstegte kartofler og rodfrugter

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: