Appelsinstegte kyllingefiletter

Jeg havde fundet en pakke frosne hønebrystfiletter fra Hanegal på tilbud i Fakta i sidste uge og dem lavede jeg til aftensmaden. Kødet havde en helt anden struktur end de almindelige kyllingefiletter vi plejer at købe, men det var bestemt ikke en dårlig ting.

Til 2 personer

1 pakke kyllinge/hønefiletter, 260 g

Fintrevet skal af en økoappelsin

1-2 spsk olie

Salt, peber

1 fed hvidløg, presset

Alle ingredienser undtagen kød blandes sammen til marinade. Kødet vendes i marinaden. Hvis du har tid, må kødet meget gerne marinere i et par timer. Ellers kan det sagtens smides på panden med det samme.

Steges på pande ved middelhøj varme til kødet er gyldent og gennemstegt.  

Appelsinstegt kylling med råstegte kartofler og råkost

Jeg serverede råstegte kartofler og en råkostsalat af 2 gulerødder, en rødbede og 2 blade hvidkål, overhældt med appelsinsaft og en sjat olie til kyllingen.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: