Kartoffelsalat med sennepsdressing

En nem kartoffelsalat, uden den tunge, hvide dressing. Grøntsagerne kan varieres efter årstiden. Jeg brugte kylling da jeg lavede den, da jeg havde en rest stegt kylling i overskud fra aftensmaden dagen før.

½ kg små kartofler

1 løg, gerne rødløg

1 gulerod

1 blad hvidkål eller rødkål

10 oliven i skiver

Kylling eller andet kød eller bønner for en vegetarisk udgave

Dressing af:

1 spsk sennep

1 spsk olie

1 spsk eddike

1 fed hvidløg

Salt, peber

Kartoflerne koges med skrald, afkøles og pilles. Skæres i skiver. Løg, gulerod og kål skæres i små tern, blandes med kartofler, oliven og kylling i mindre stykker.

Dressingen rystes sammen og hældes over salaten. Den har godt af at trække i mindst en halv time inden servering.

Kartoffelsalat med sennepsdressing

Er god som frokost eller som tilbehør, hvis den er uden kød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: