Rød salat med appelsindressing

Mens vi venter på at foråret tager så godt fat, at vi kan glæde os til friske grøntsager, er det stadig vinterens grøntsager der fylder i køleskabet. Her er en variant af råkostsalat.

150 g rødbede, groftrevet

150 g rødkål, fintsnittet

80 g linsespirer eller andre spirer

Dressing af:

Fintrevet skal af 1 økoappelsin

1 spsk olivenolie

1 spsk æblecidereddike

Grøntsagerne blandes. Dressingen rystes sammen, nemmest i et syltetøjsglas med låg, og hældes over dressingen. Den har godt af at trække en time eller to inden serveringen. Salaten kan snildt holde sig i køleskabet i et par dage, i en lukket boks eller med madfilm over.

Rød salat med appelsindressing

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: