Kalkunnuggets

De fleste børn er vilde med kyllingenuggets, men dem man køber færdige, er lavet af kød af en meget tvivlsom kvalitet. Men det er nemt at lave tilsvarende nuggets selv og så har man styr på hvad det er man putter i munden. De kan både laves af kalkun og kylling.

Til 4 personer

500 kalkun skåret i passende stykker. Køb et helt bryst og skær op og frys resten eller brug kalkunsnitzler.

1 æg, sammenpisket

Majsgryn

Salt, peber, olie

Vend kødet i det sammenpiskede æg og vend derefter stykkerne i majsgryn blandet med salt og peber og evt. andre krydderier, efter smag. Jeg foretrækker dem uden for meget spræl i krydderierne. Kødet tager mod en del majsgryn, så beregn ca. 200 g.

Steg kødstykkerne i olie på en pande, til de er sprøde og gyldne på begge sider og gennemstegte.

De er gode som aftensmad, i burger, i madpakken, som pålæg og ikke mindst til børnefødselsdage.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: